20 Απριλίου, 2024

Να σας το πουμε πιο λιανα μηπως και το καταλαβετε… Πλημμεληματα!!! Αυτό τα λέει όλα!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
597 Views

Τα στυγερα εγκληματα που αφορούν κακοποιησεις και δηλητηριάσεις , όταν έχουν θύματα τετράποδα ζώα, μετατρέπονται από τον Ηθικό Νόμο σε πλημμέληματα…

…Και οι βασανισμοί συνεχίζονται…

…Και οι δολοφονίες συνεχίζονται…

…Και το έγκλημα αγριεύει…

Μεσσία, έλα βρε!!! Φτου ξελεφτερία!!!

Πρεπει να το συνειδητοποιησουν ΟΛΟΙ οι αγνοι φιλοζωοι, οτι όλο αυτό το σκηνικό στο μεγαλύτερο ποσοστό του είναι μουφα, εκτός από τις μαζικές δηλητηριασεις, γιατί συμφέρει το κράτος και κάποιους κρατικούς υπαλλήλους με τη μάσκα της φιλοζωιας να διαιωνιζεται το φαινόμενο για τα συμφέροντα τους και μόνο!!!

Αυτη η τσιρκοκυβερνηση καταρρεει και προσπαθει να σας πασαρει αλλα θεματα για να ξεχνατε τις βρωμιες που κανει στο λαο και να ικανοποιει τα μεγαλα συμφεροντα( τους κολλητους)…

Αυτο το περιστατικο έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση και εαν η ΕΛ.ΑΣ. δεν εκδώσει Επίσημη ανακοίνωση-δελτίο τύπου, τείνει να είναι στημένο.

Μην νομιζετε οτι τους επιασε τωρα το φιλοτιμο για τα ζωα…

Εδω και ενα μηνα τα βοθροκαναλα και τα κίτρινα συστημικα site, σας πασαρουν μερα νυχτα την υποθεση της τριπλής παιδοκτονιας από την Πάτρα, για να ξεχνατε τα κατορθωματα τους εις βαρος των συνανθρώπων σας και των ζωων.

Δεν αμφισβητειται η κλωτσιά σε ένα πεινασμένο, ανυπερασπιστο ζώο.

Αμφισβητειται η τυχον σκηνοθεσία, η αυθεντικοτητα, ο τρόπος διοχέτευσης του βίντεο και του οποιου υλικου στο διαδίκτυο από κίτρινα, συστημικα ΜΜΕ, φίλως προσκειμενα στην μνημονιακη κυβέρνηση της φολας και της ευθανασίας τετραποδων και διποδων.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Όταν και εφ’ οσον εκδοθεί Δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., όπως οφείλει να κάνει σε ΟΛΕΣ τις ειδεχθεις κακοποιήσεις ζώων και όχι επιλεκτικά, τότε ίσως θεωρηθεί αληθινό το περιστατικό στην Εύβοια.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!