29 Μαρτίου, 2024

Ο εφιάλτης που έχει το όνομα “Αστυνομία Ζώων”, που το κράτος μαζί με επαγγελματίες καρεκλοκενταυρους που φορούν τη μάσκα της ζωοφιλίας, θέλουν να μας επιβάλλουν στη χώρα μας. Θα τους αφήσουμε να πραγματοποιήσουν τα βρώμικα σχέδια τους???

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
330 Views

Οι δήμ(ι)οι και το κράτος δεν επιθυμούν να λάβουν τέλος οι κακοποιήσεις και οι φολες στην Ελλάδα.

Αν δεν συμμετέχουν και οι ίδιοι στα εγκλήματα αυτά, τουλάχιστον δεν θα προσπαθήσουν να τα σταματήσουν, παρά μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια.

Γνωρίζουμε πολυ καλά ότι τα λεγόμενά μας δεν βολεύουν τα υπόγεια, σάπια σχέδια των επαγγελματιων πολιτικο-ζωα-φιλων και του παρακρατους.

Γνωρίζουμε πως το σύστημα , λειτουργεί. Με μαφιοζικο τρόπο.

Αυτοί που βρίσκονται στα παρασκήνια, προαποφασιζουν και ύστερα έντεχνα με πλύση εγκεφάλου, μέσω των κιτρινων, συστημικων ΜΜΕ και των κρατικων ΜΚΟ, επιβάλλουν στους φιλοζωους πολιτες και όχι μόνο, τη δική τους θέληση.

Δημιουργούν ή αφήνουν να εξελιχθούν καταστάσεις ,οι οποίες γνωρίζουν μέσω των επιτελείων τους, ( ψυχολόγων ,κοινωνιολόγων ,νευροβιολογων, ακόμα και εγκληματολογων ), ότι θα οδηγήσουν σε συγκεκριμένες αντιδράσεις τους πολίτες, ώστε οι ίδιοι να ζητήσουν, αυτά που έχουν ήδη προαποφασίσει. Με τη βοήθεια των μέσων μαζικής αποβλακωσης , επίσης.

Έτσι, ταυτόχρονα βομβαρδίζουν τον πολίτη με “ειδήσεις” ψεύτικων και στημένων κακοποιησεων ζώων και δηθεν επιθέσεων ζώων, ώστε να του δημιουργούν από τη μια δηθεν ασφάλεια οτι ολος ο κρατικος μηχανισμος κανει καλά τη δουλειά του, επιβάλλοντας το νόμο σε μουφα κακοποιησεις, που τελικα το δικαστικό σύστημα θα απαλλάξει τον φερομενο ως δράστη με light ποινές.

Πολλές δικες εχουν πάρει αναβολή και στο τέλος παραγραφονται για ευνόητους λογους…

… Και από την άλλη, να ζητήσει ο αφιλοζωος πολιτης την εξόντωση των αδέσποτων από τη μια πλευρά.

Πώς. όμως , θα πείσουν τον φιλοζωο που έχει ταχθεί στην προστασία των πλασμάτων αυτών ,να συναινέσει στην δολοφονία ( ψευδώς καλούμενη ως ευθανασία ) των πλασμάτων αυτών?

Για να δούμε, τι έγινε στις υπόλοιπες “πολιτισμένες ” χώρες, που εφάρμοσαν την δολοφονία -“ευθανασία ” των αδέσποτων ζώων .

Οι φιλοζωικοι φορείς των χωρών αυτών, υποστηρίζουν πως ενέκριναν την ευθανασία, διότι τα ζώα υπέφεραν και κακοποιούνταν στους δρόμους ,οπότε είναι καλύτερο για αυτά να πεθάνουν ήσυχα με μια ένεση.

Για το λόγο αυτό, οι κυβερνώντες δεν θα προσπαθήσουν ποτέ για το τέλος των κακοποιήσεων, αφού μέσω αυτών καταφέρνουν να ασκούν πίεση στους φιλοζωους ,μπλοκάροντας την κριτική τους σκέψη ,για να τους οδηγήσουν με επιδέξια συναισθηματική χειραγώγηση να πάρουν λάθος αποφάσεις για τα αδέσποτα ζώα υπό το βάρος της πίεσης!

Έτσι λοιπόν, δημιουργώντας φοβο στους μεν και οδύνη στους δε, η ίδια η κοινωνία περιμένουν ότι θα ζητήσει αυτό που ΑΥΤΟΙ επιθυμούν, νομίζοντας πως είναι δική της επιθυμία!

Είναι γνωστό. ότι στα “πολιτισμένα” κράτη η συναίνεση κατασκευάζεται !

Αλλά είναι κλεμμένη συναίνεση. βασισμένη σε διαστρεβλωμενα γεγονότα.

Δεν θα υποκύψουμε !

Θα θυμίσουμε το κομμάτι από το “1984 του Όργουελ ” .

” Πώς βεβαιώνεται κάποιος για τη δύναμή του πάνω σ’ έναν άλλον, Γουίνστον?”.

Ο Γουίνστον σκέφτηκε: “Κάνοντάς τον να υποφέρει”, είπε.

Ακριβώς. Κάνοντάς τον να υποφέρει.

Η υπακοή δεν αρκεί. Αν δεν υποφέρει, πώς μπορείς να είσαι βέβαιος πως υπακούει στη δική σου θέληση και όχι στη δική του?

Δύναμη είναι να επιβάλεις πόνο και ταπείνωση.

Δύναμη είναι να κομματιάσεις το ανθρώπινο μυαλό και να το συναρμολογήσεις πάλι, δίνοντάς του το σχήμα που θέλεις εσύ.

Αυτός είναι ο στόχος τους ! Να υποφέρουν οι φιλοζωοι μέσω των κακοποιήσεων και των φολων ,ώστε να δεχτούν και να υπακούσουν στα ανίερα σχέδια τους. Δεν θα τους περάσει!

Φώτο: Η Αστυνομία Ζώων εκτελεί το “θεάρεστο ” έργο της στις “πολιτισμένες” ΗΠΑ

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!