29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
728 Views

Δεν υπαρχουν πολυτελειες για ονειρα τωρα, αλλα ειναι η ωρα της αφυπνισης των παντων. Πρεπει να συνειδητοποιησουμε και να αρνηθουμε οτι ασχημο γινεται γυρω μας. Οσο πιο πολυ κοιμομαστε, τοσο πιο πολλες φολες θα πεφτουν και οταν ονειρευομαστε οτι θα ξημερωσει μια καλυτερη ημερα, ειναι μια ψευδαισθηση και μια ελπιδα που παραπαιει.

Εχουμε αναγκη απο πραγματικη ελπιδα και αυτο γινεται μονο οταν αντιμετωπιζουμε την πραγματικοτητα με ωμο ρεαλισμο και κατα μετωπο.

ΦΟΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΦΟΛΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΦΙΛΟΖΩΟΙ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ Σ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ. ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ, ΛΙΓΟ Η ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ…

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/938174142876094/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!