23 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
804 Views

Ο δηλητηριασμος των ζώων απο επιτρεπομενες και απαγορευμένες ουσιες, όπως το Furadan έχει αυξηθεί δραματικά σε όλη την Ευρώπη. Δεν είναι μόνο τα άστεγα, εγκαταλειμμένα αδέσποτα ζώα που έχουν δηλητηριαστεί, αλλα και δεσποζομενα ζώα συχνά δηλητηριαζονται από ατύχημα.

Πολλοί πολίτες σε αυτές τις χώρες, επίσης, ανησυχούν ότι τα παιδιά θα δηλητηριαστουν από αυτές τις εξαιρετικά τοξικές ουσίες όταν είναι έξω, παίζοντας.

Τα δηλητηριασμένα ζώα υποφέρουν τρομερά, ο θάνατος είναι αργος και επώδυνος και δεν υπάρχει αντίδοτο. Καμία χώρα δεν παίρνει στα σοβαρα το προβλημα. Αυτό δείχνει ακριβώς την πλήρη αδιαφορια για την ταλαιπωρία των ζώων, την ανησυχια των γονεων και ότι η χώρα αγνοεί τους νόμους, ακόμη και ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!