Ο δηλητηριασμος των ζώων απο επιτρεπομενες και απαγορευμένες ουσιες, όπως το Furadan έχει αυξηθεί δραματικά σε όλη την Ευρώπη. Δεν είναι μόνο τα άστεγα, εγκαταλειμμένα αδέσποτα ζώα που έχουν δηλητηριαστεί, αλλα και δεσποζομενα ζώα συχνά δηλητηριαζονται από ατύχημα.
Πολλοί πολίτες σε αυτές τις χώρες, επίσης, ανησυχούν ότι τα παιδιά θα δηλητηριαστουν από αυτές τις εξαιρετικά τοξικές ουσίες όταν είναι έξω, παίζοντας.
Τα δηλητηριασμένα ζώα υποφέρουν τρομερά, ο θάνατος είναι αργος και επώδυνος και δεν υπάρχει αντίδοτο. Καμία χώρα δεν παίρνει στα σοβαρα το προβλημα. Αυτό δείχνει ακριβώς την πλήρη αδιαφορια για την ταλαιπωρία των ζώων, την ανησυχια των γονεων και ότι η χώρα αγνοεί τους νόμους, ακόμη και ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Περισσότερα άρθρα
ΓΙΩΡΓΟ… ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ… Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΘΑ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΘΩΑ ΨΥΧΗ
ΜΠΕΤΤΥ ΒΑΛΑΣΣΗ — ΕΝΑ ΡΕΚΒΙΕΜ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΝΗΜΗ
ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ «ΣΩΚΡΑΤΗΣ»: ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ: ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;