29 Μαρτίου, 2024

Οι υπερμαχοι της ευθανασιας ειναι απορριπτεοι ολοκληρωτικα απο εμας…

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
798 Views

Με λυπη μας βλεπουμε να αναρτωνται αγγελιες στο διαδικτυο με τον εκβιασμο του τυπου “αν το ζωο δεν βρει σπιτι, η φιλοξενια θα ευθανατωθει”.

Το λιγοτερο που μπορουμε να χαρακτηρισουμε το ολο θεμα για πολλοστη φορα, ειναι εμετικο… Και εχετε τα τελειως αντιθετα αποτελεσματα αποο αυτα που περιμενετε. Γιατι εκβιαζοντας, αντιδρουν ολοι σε αυτο και απαξιωνουν να σας βοηθησουν.

Οι υπερμαχοι της ευθανασιας ειναι απορριπτεοι ολοκληρωτικα απο εμας και αυτη η μοδα να σταματησει εδω και τωρα να χρησιμοποιειται μεσα απο το διαδικτυο και οχι μονο. Αυτου του ειδους οι απειλες και οι πρακτικες ειναι επικινδυνες, κατακριτεες και εγκληματικες.

Η ευθανασια σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να θεωρειται αναγκαιο κακο, ουτε και θα πρεπει να εφαρμοζεται ελαφρα την καρδια.

©Οι υπερμαχοι της ευθανασιας ειναι απορριπτεοι ολοκληρωτικα απο εμας…©Με λυπη μας βλεπουμε να αναρτωνται αγγελιες…

Δημοσιεύτηκε από ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ στις Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!