15 Μαΐου, 2024

Οτιδηποτε μοιραζεις στη ζωη σου, επιστρεφεται. Γι’ αυτο προσεξε τι μοιραζεις!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
824 Views

Ολη η χωρα ειναι σπαρμενη απο φολες. Δολοφονουνται με φρικτο τροπο μαζικα τα αγαπημενα μας τετραποδα με εντολες απο εξωθεν που εκτελουνται απο πολυ προθυμους εσωθεν.

Μια φραση που ακουμε συνεχεια: “Δεν θελω να μου μαζευονται εξω απο την πορτα μου”.

Το γεγονος και μονο πως σε αυτη τη χωρα στην πλειονοτητα δυστυχως οι κατοικοι της οχι απλα δεν θελουν, αλλα κακοποιουν τα ζωα, αδεσποτα αλλα και δεσποζομενα, δειχνει την παντελη ελλειψη παιδειας και σεβασμου προς αλλες μορφες ζωης.

Οι φολες και οι κακοποιησεις ειναι ενα παγκοσμιο φαινομενο και ο μονος τροπος για να μπει ενα φρενο στις εγκληματικες αυτες πραξεις, ειναι να μετατραπει το πλημμελημα σε κακουργημα και οι δραστες να μπαινουν φυλακη χωρις να εξαγοραζεται η ποινη τους. Ολα τα υπολοιπα αποτελουν ημιμετρα και η κατασταση θα διαιωνιζεται εις τους αιωνες των αιωνων.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2796276190399204/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!