3 Μαΐου, 2024

Ο μεθοδευμενος πολεμος για να εξαφανιστουν τα αδεσποτα σε ολους τους δημους της χωρας…

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
907 Views

Πολεμος κατα των αδεσποτων ζωων μεσω κιτρινων ΜΜΕ, απο δημοσιογραφισκους που προσκεινται στο περιβαλλον του εκαστοτε δημαρχισκου, που θελει να εξαφανισει τα… μιασματα, οπλιζοντας τα χερια των πολιτων, ωθωντας τους να παρουν το νομο στα χερια τους και να τα ξεκανουν με φολες και κακοποιησεις, οπως επισης και με παρανομες περισυλλογες, με μοναδικο σκοπο την ευθανασια τους, πατωντας επανω στον εχθροζωικο νομο περι δηθεν επιθετικου και επικινδυνου ζωου.

Εχει ξεκινησει εδω και πολλα χρονια ενας μεθοδευμενος πολεμος για να εξαφανιστουν τα αδεσποτα σε ολους τους δημους της χωρας.

Καταγγελιες για δαγκωματα που δεν ευσταθουν, αφου κανεις δεν μπορει να ελεγξει ποιος δεχτηκε πρωτος επιθεση. Ο υποτιθεμενος δαγκωμενος, η ο δαγκανιαρης σκυλος.

Μοτοσικλετιστης δηλωνει οτι καποια σκυλια τον δαγκωσαν και τον “εσερναν” δαγκωμενο για αρκετα μετρα! Κανεις ομως δεν μας λεει αν στη θεα τους δεν σηκωσε πρωτος το ποδι του για να τα κλωτσησει!

Ολα αυτα γινονται με την ανοχη του εκαστοτε Δημου που θελει επιτελους να ξεμπερδευει με τα αδεσποτα της πολης του και να μην κυκλοφορουν αναμεσα μας.

Τα αδεσποτα δεν φυτρωσαν ξαφνικα, ουτε επεσαν απο καποιο δεντρο. Εμεις τα καταστησαμε αδεσποτα και το κρατος ποτε δεν τιμωρησε καποιον που εγκατελειψε τον σκυλο του.

Πρωτοι οι δημοι εγκαταλειπουν ενα ζωο παλι στο δρομο, οταν τους ειδοποιησουν οτι εφυγε απο τη ζωη ο κηδεμονας του και εμεινε το ζωο μονο του στο σπιτι πισω.

Πρωτοι οι δημοι ξαναπετουν ενα ζωο που το ειχαν δωσει για υιοθεσια και μετα απο μεγαλο χρονικο διαστημα διπλα στην οικογενεια που δεν το θελει, αλλα οι ιδιοι οι Δημοι το ξαναφηνουν στον δρομο!

ΩΡΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ εχει καθε Δημος στην Ελλαδα, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων και στις περισσοτερες των περιπτωσεων δεν λειτουργουν ουτε 5μελεις επιτροπες, παρα αυθαιρετα και παρανομα καποιοι ψευτοφιλοζωοι αρπανε τα αδεσποτα και τα στελνουν στα θυμαρακια με συνοπτικες διαδικασιες!

Υποστηρικτες του πολεμου κατα των αδεσποτων ειναι πολλα κιτρινα site και φυλλαδες, που δημοσιευουν ως επι το πλειστον μουφα καταγγελιες, χωρις να ελεγξουν αν ευσταθουν και ΠΟΙΟΣ ειναι ο φταιχτης. Το θυμα η ο θυτης?

Φωναξτε, για να μην εξαφανιστουν τα αδεσποτα απο τις πολεις σας. Φωναξτε, για να μην τα μαζεψουν οι Δημοι και τα δωσουν για “υιοθεσια” στον αλλο κοσμο!!!

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2796197120407111/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!