
Πουλημένα τομάρια, αμαυρωσατε το “ΟΧΙ”, καλώντας την εκπρόσωπο των κατακτητών της χώρας μας,για να διαπιστώσει ιδίοις ομασι πόσο υπακουοι και οσφυοκαμπτες είμαστε.
Τρίζουν τα κόκαλα των “αγωνιστών “, όπως και όλων των ζώων που φυλακίζονται “νομιμα” στα ναζιστικά κρεματόρια-θανατορια Νταχάου και Άουσβιτς για να θανατωθούν με ευθανασία και τα υπόλοιπα να αναμένουν την πλήρη εκμετάλλευση τους, στο βωμό του κέρδους και της ματαιοδοξίας της ναζιστικής ελίτ της Ε.Ε.
Μην χαρίζετε εμπιστοσύνη σε εγκληματίες πολέμων, γενοκτονους ζώων και ανθρώπων, που δεν βλέπουν τα αίσχη που έχουν κάνει.
Με τις ναζιστικές επιθυμίες τους αποτελούν την αιτία αυτών των εγκλημάτων που παραμένουν ατιμώρητα εις τους αιώνες των αιώνων.
Όποιος χρησιμοποιεί αλλα όντα για να ικανοποιήσει τις ανήθικες επιθυμίες του, είναι Ν Α Ζ Ι..
Είθε η ανθρωπότητα να αρνηθεί τον ναζισμό, με τον οποίο τόσο “αθώα ” υποδουλωνει και τυραννα αλλα έμβια όντα.
Φτιαχνει τεραστιο κάρμα…
©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.
Περισσότερα άρθρα
Το μοντέλο της Ολλανδίας, που έχει εξολοθρεύσει τα αδέσποτα πριν από μας για μας προτείνει η ελληνική PETA. Μαζικές ευθανασιες
Κυνήγι κεφαλών αδέσποτων γατών στην “πολιτισμενη ” Ολλανδία… Αυτά τα μοντελα ζωοκτονων νόμων, θελουν οι πολιτικο-ζωα-φιλοι να εφαρμοστούν και στην Ελλάδα;
Αύριο στο ΤΙΤΑΝΙΑ κρεμονται τα κεφάλια των αδέσποτων επί ξυλου από τους δημιους. Σωματεια-Φιλοζωοι ας πράξουν κατά βούληση