28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
1.395 Views

Μπροστα σε αυτο το θεαμα, λυγιζουν και οι πετρες. Τα διποδα τερατα και οι δημιοι δημοι, μαζι με το επιτελειο τους που ειναι συνυπευθυνοι και ειναι θεμα χρονου να παρουν ολοκληρωτικα τα ηνια για την πληρη διαχειριση των αδεσποτων ζωων στη χωρα μας, με την ψηφιση του νεου εχθροζωικου μορφωματος, ποτε θα πληρωσουν το τιμημα των εγκληματικων τους πραξεων???

Δυστυχως η κακοποιηση ζωου θεωρειται πλημμελημα και οχι κακουργημα και οι αρχες, τα τραστ και οι συντεχνιες απο το ΥΠΑΑΤ σαμποταρουν πληρως τις ενεργειες ανεξαρτητων εθελοντων ακτιβιστων, για να αλλαξει η ολη κατασταση. Η Ε.Ε. εχει το πρωτο χερι και τον κυριο λογο, μιας και κατευθυνει τα project made in USA, που εφαρμοζονται πληρως σε ολες τις περιοχες της χωρας μας. Οι επιδοτησεις που τους δινουν, καταληγουν στις ιδιες και τις ιδιες τσεπες συγκεκριμενων αρπακτικων, με αποτελεσμα τα ζωα να εχουν τραγικη καταληξη στο μεγαλυτερο ποσοστο τους, μεσα σε νεοναζιστικα στρατοπεδα συγκεντρωσης τετραποδων πλασματων, χωρις την στοιχειωδη υποδομη. Οι ευθανασιες, οι αλληλοσπαραγμοι απο την ασιτια και οι αρρωστειες πανε συννεφο.

Εαν τα ζωα επανενταχθουν, σημαινει βεβαιο θανατο με φολες, παρανομες περισυλλογες και pet trafficking, γιατι το μονο βεβαιο ειναι οτι θα στοχοποιηθουν και τις επομενες ημερες θα εξαφανιστουν. Πολλοι ειναι αυτοι που θα παρουν το νομο στα χερια τους και θα συμμετεχουν στο ξεπαστρεμα τους. 

Ντροπή σας επειδή δεν έχετε αξιοπρέπεια, τσιπα και ντροπη. Ολοι εσείς που υποβάλλετε σε αυτές τις ψυχουλες καταδικη σε άθλιες συνθηκες, αφου το διεφθαρμενο κρατος δεν προκειται ποτε να σας καταδικασει σε ισοβια φυλακιση, θελουμε να ελπιζουμε οτι θα βρεθουν καποιοι που η θα σας πεταξουν στον Καιαδα, η θα σας κλεισουν μεσα στα μπ@υρδ@λοασυλα σας, να σαπισετε και να φατε ο ενας τον αλλο απο την πεινα, για να ησυχασουμε μια για παντα απο σας.

Έλεος πια!!! Πότε θα ξεσηκωθείτε ενάντια στους δήμους δημιους σας??? 
Τι φοβάστε???

Οσοι μπορουν, ας φιλοξενησουν-υιοθετησουν εστω και ενα αδεσποτακι παραπανω, βοηθωντας στην ολη τραγικη κατασταση που επικρατει στη Σπαρτη.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/videos/2144686842276918/

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ


Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!