9 Μαΐου, 2024

Να σταματησει η φορα που εχουν παρει οι δημοι-δημιοι, που εντελλονται απο την Ε.Ε και υποχρεωνονται να κανουν εκκαθαριστικες επιχειρησεις ως αλλοι γκεμπελισκοι.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
801 Views

Μονο οι φουρνοι λειπουν απο το ντεκορ του νεοναζιστικου στρατοπεδου Νταχαου αδεσποτων ζωων Σπαρτης. Καμαρωστε το χαλι και την παντελη ανεπαρκεια του δημου και του επιτελειου του.

Οι δημοι δημιοι, που ο νομος τους οριζει ως υπευθυνους για τα αδεσποτα και μαλιστα διατυμπανιζουν οτι τους ανηκουν κιολας, ποσως τους απασχολει η ευζωια τους. Το μονο που θελουν ειναι να τα ξεμπερδευουν με οποιον τροπο μπορουν. Ενας απο αυτους ειναι τα ασυλα της ντροπης και τα κυνοκομεια κολαστηρια. Στα πρωτα αργοπεθαινουν και τρωει το ενα το αλλο και στα δευτερα τα ξεμπερδευουν με ευθανασιες… 

Οσες καταγγελίες κι αν γίνουν, όσες μηνύσεις κι αν κατατεθούν, αποσιωπουνται, συγκαλυπτονται και καταλήγουν στο χρονοντουλαπο. Όλοι είναι μέσα στο κόλπο. Εισαγγελείς, αρχές, κρατικοι υπάλληλοι που εκτελούν τυφλά τη ντιρεκτιβα – ζωομνημονιο από την Ε.Ε. για τη μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων. Αυτό σημαίνει ευθανασίες, εγκλεισμό τους σε διαδημοτικα κυνοκομεια κολαστηρια, εξαφάνιση και ξεπαστρεμα με απάνθρωπους φτηνούς και ανηθικους τρόπους.

Ακουμε καποιους φιλοζωους εθελοντες και διαβαζουμε σε σχολια στο fb, οτι τους απαγορευουν οι δημοι-δημιοι την εισοδο τους στα δημοτικα κολαστηρια.

Τι θα πει δεν σας αφησαν να εισελθετε στα Αουσβιτς αδεσποτων τετραποδων ψυχων??? Το δημοτικο κυνοκομειο της καθε περιοχης ειναι ΔΗΜΟΣΙΟΣ χωρος και δεν επιτρεπεται σε ΚΑΝΕΝΑΝ να απαγορευσει σε εναν πολιτη την εισοδο. Μονο σε στρατιωτικους χωρους μπορει να υπαρξει απαγορευση εισοδου και φωτογραφισης. Στο κυνοκομειο μπορει να μπει ο καθενας απο εμας και να φωτογραφισει τα ΠΑΝΤΑ!

Μια αναφορα στον Εισαγγελεα για την αυθαιρετη απαγορευση εγινε εγκαιρως και οταν επρεπε???… Και ενα … εξωδικο στον εκαστοτε δημαρχισκο, ακομα και ασφαλιστικα μετρα κατατεθηκαν??? Ποια ειναι τα χρηματικα ποσα που εχει εισπραξει ο δημος μεσω επιδοτησεων απο την Ε.Ε. η τα ΕΣΠΑ την τελευταια δεκαετια τουλαχιστον? Αλλα πως να γινουν ολα τα παραπανω οταν το οικονομικο εγκλημα και το μεγαλο φαγοποτι ειναι πισω απο αυτα και καποιοι αλητες κανουν καθε μερα παρτυ σε βαρος των αδεσποτων πλασματων???…

Οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν στο διαδίκτυο και τα βίντεο, είναι πολύ λίγα , διότι τα σωματεία που πινουν καφεδακι στα γραφεια δημαρχισκων και αντιδημαρχισκων, κρύβουν τα κατ’ εξακολουθηση εγκλήματα. Το κάνουν μόνο επιλεκτικά, όταν συντρέχουν συμφέροντα, ακομα και σε προεκλογικη περιοδο. Έτσι ο κόσμος δεν διαφωτιζεται πλήρως για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Ακόμα κι αν γίνουν χιλιάδες κοινοποιησεις, οι αντιδράσεις μένουν μόνο στα λόγια στο λαϊκό δικαστήριο του FB. Αυτό θέλουν για να δρουν ανενόχλητοι.

…Και αφου οι “φιλοζωοι” που προσκεινται στην δημοτικη αρχη δεν αντιδρουν, γιατι τα εχουν τακιμιασει μαζι τους και ειναι ηδη γνωστο, γιατι δεν δημιουργουνται αυτονομες ομαδες πολιτων που θα μπορουσαν να κανουν ολες τις σωστες ενεργειες και να μπαινουν μεσα στα καταφυγια Νταχαου με εισαγγελικη εντολη? Τοσο δυσκολο ειναι? Εαν διαμενετε στην συγκεκριμενη περιοχη, γιατι δεν ξεκινατε την κινητοποιηση και θα βοηθησουν και αλλοι στην πορεια, αναλογα με τις εξελιξεις που θα υπαρχουν?

Έχουμε πει χιλιάδες φορές ποιες είναι οι νομικές ενέργειες που μπορούν να πιάσουν τόπο. Από εκεί και πέρα η κατάσταση θα οδηγηθεί μοιραία, στο να πάρουν οι φιλόζωοι το νόμο στα χέρια τους, ώστε να απελευθερωθουν όσα περισσότερα ζώα γίνεται μέσα από αυτά τα μπο@ρδελα. Εάν δεν γίνουν ακτιβιστικες κινήσεις κι αν δεν ματώσουμε, δεν υπάρχει καμία σωτηρία γι’ αυτά τα δύσμοιρα πλάσματα.

…Και επειδη υποστηριζετε και ειστε λατρεις αυτων των αναχρονιστικων και αισχιστων μεθοδων αντιμετωπισης του προβληματος των αδεσποτων στην χωρα μας, δεν μενει παρα να σας φερουμε ολοι εμεις οι εθελοντες τα ζωα που μαζεψαμε πισω, στα σπιτια σας και να τα αναλαβετε ολα εσεις. ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ… ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ… ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ.-

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/videos/316054949042001/

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!