9 Μαΐου, 2024

Τα αδεσποτα ζωα δεν εχουν θεση πισω απο τα καγκελα των κολαστηριων Νταχαου. Εκει ανηκουν τα τερατα που τα κακοποιουν.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
826 Views

Τα Νόμιμα Δημοτικά Καταφύγια Στην Ελλάδα Με Κόστος Κατασκευής Άνω Των 300.000 Ευρώ Είναι Ελάχιστα! ΔΙΑΤΗΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΜΙΜΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΕΝΔΙΑΙΤΗΜΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ???

ΝΟΜΙΜΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν. 604/77 ΠΕΡΙ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ, ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 463/78 ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ, ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΙΤΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΟΠΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 14 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3170/2013

Οπως καποιοι “φιλοζωοι” διαψευδουν οτι γινονται σωρηδον και στα μουλωχτα ευθανασιες στα αδεσποτα ζωα που ειναι κλεισμενα μεσα στα Νταχαου, δημοτικα και ιδιωτικα, ετσι και ο οποιοσδηποτε δημος-δημιος, θα εκανε το ιδιο και θα διεψευδε την οποιαδηποτε κατηγορια, μιας και σε αυτη τη χωρα τιποτε πλεον δεν δουλευει σωστα και δεν προκειται ποτε να επεμβει αδιαφθορος εισαγγελεας ετσι οπως πρεπει, οχι μονο σε μεμονωμενες περιπτωσεις, οπως αυτη της Σπαρτης, αλλα σε Πανελλαδικο επιπεδο… Και αυτο οφειλεται στο συστημα που ειναι ακρως διεφθαρμενο και σαπιο απο τη ριζα του.

Ζητουμε τη δημιουργία πάρκων για τα αδέσποτα και να κλείσουν όλα τα νεοναζιστικα κολαστηρια Νταχάου και Αουσβιτς, δημοτικά και ιδιωτικά.

Για τα νεκρα ζωα του κυνοκομειου της ντροπης και του αισχους της Σπαρτης και για ολα τα νεκρα ζωα που αφησαν την τελευταια τους πνοη στοιβαγμενα το ενα επανω στο αλλο στα ασυλα Νταχαου και Αουσβιτς ολης της χωρας… !!! Ας γινουμε η φωνη τους, για να σταματησει καποια στιγμη αυτη η εξαθλιωση!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΟΛΟΙ!!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!!!

https://secure.avaaz.org/el/community_petitions/Proedro_tis_VoylisProthypoyrgo_tis_Elladas_STOP_STIS_PARANOMES_PERISYLLOGES_ADESPOTON_ZOON_OHI_STA_ASYLA_TIS_NTROPIS/

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/videos/559951934522276/

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!