
Εχει αποδειχθει απο το παρελθον οτι το θεμα της επιλυσης των προβληματων που ταλανιζει το ζωοφιλικο χωρο δεν εχει λυθει απο τις δημοτικες αρχες βαση των υποχρεωσεων που εχουν επανω σε αυτο το ζητημα.
Οσο και αν θελουν καποιοι να προβαλλουν τους εαυτους τους οτι θα μεριμνησουν για το θεμα αυτο, θεωρουμε οτι ψευδονται ασυστολα και το μονο που προσπαθουν ειναι να παρουν κανενα ψηφο παραπανω.
Θα το διαπιστωσουμε και οι ιδιοι μετα τις δημοτικες εκλογες οτι αυτο θα γινει.
Τα πραγματα ειναι προκαθορισμενα.
Η προταση ειναι η ασυλοποιηση των ζωων και στην πορεια το ξεπαστρεμα τους.
Τελειωμενα πραγματα…
Αν θελουμε να ξερουμε τι μας γινεται…
Ο καθενας απο εκει και περα ειναι ελευθερος να κανει οτι νομιζει καλυτερο και εμεις οτι ειχαμε να πoυμε το ειπαμε.
Θα δικαιωθουμε σιγουρα στο μελλον…
Μονο εμεις, γιατι μελλον για τα αδεσποτα δεν υπαρχει…
Επομενως, δεν υπαρχει και δικαιωση…
©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.
Περισσότερα άρθρα
Βάζουμε νερό έξω για ολα τα ζωα… Και όποιος τολμήσει, ας περάσει να πειράξει τα μπωλακια… Μαύρο φίδι που τον έφαγε!
Ατζεντα 2030/2050: Γιατι οι μεγαλες φωτιες χειροτερευουν στη χωρα μας? Τα φτερωτά τερατα στα βουνά, καταστρέφουν το μικροκλιμα, φέρνουν ξηρασία και αποτρέπουν βροχοπτώσεις
Παρακαλώ κύριοι, το τελευταίο δέντρο που καίγεται, κρατήστε το για να κρεμαστείτε