10 Μαΐου, 2024

Το Πανελλαδικο Κινημα Για Τα Ζωα Κατα Της Φολας Και Των Κακοποιησεων ζητα την πληρη ιχνηλασιμοτητα των ελληνικων αδεσποτων.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 4 λεπτά
1.041 Views

Ειναι κοινο μυστικο στους φιλοζωικους κυκλους και σε εθελοντες-ακτιβιστες που γνωριζουν πολυ καλα ολα οσα εχουν διαδραματιστει σχετικα με τα αδεσποτα ζωα συντροφιας με το ΥΠΑΑΤ και αλλες υπηρεσιες, για τουλαχιστον μια σαρακονταετια, με το κρατος σε ρολο
αρπακτικού και θανατηφορου μορφώματος και τα τραστ που δημιουργηθηκαν, για να εξυπηρετουν τα συμφεροντα του και κατ’ επεκταση τα δικα τους, τα οποια ειναι πολιτικο-οικονομικα, μιας και αποτελουν απορροιες πολιτικων παραταξεων και τα σωματεια που τα απαρτιζουν δημοτικων παραταξεων.

Οι εντολες που δεχονται ειναι κατευθειαν δοσμενες απο την Ε.Ε., η οποια υπογραφει μεν να δοθουν κονδυλια για την ευζωια των αδεσποτων στη χωρα μας, αλλα αυτοι που τα διαχειριζονται κανουν το εντελως αντιθετο. Τα χρηματα καταληγουν σε πολυ βαθειες τσεπες και τα ιδια κυκλωματα, φορωντας τη φιλοζωικη μασκα και σε ρολο κρατικων υπαλληλων, οδηγουν την κατασταση εκει που τους εχουν πει, βαση συμφωνιων με δημιους-δημους και αλλες αρχες, που πολλες απο αυτες ειναι υπογειες.

Καθε φορα που ζητουν να αλλαξει ο νομος, ειναι γιατι η Ε.Ε. εχει το πληρες control, βαση ντιρεκτιβων και τα τελευταια χρονια συνεχομενων ζωομνημονιων. Τα δε project που εφαρμοζονται ειναι made in USA, που ειναι και οι βασικοι ηθικοι αυτουργοι εγκληματικων ενεργειων που συμπεριλαμβανουν ευθανασιες, φολες, μπογιες, νεοναζιστικα καταφυγια κολαστηρια, pet trafficking. Ολα αυτα αποτελουν το γκεμπελικο πενταπτυχο της “πολιτισμενης” φιλοζωιας που εχει εφαρμοστει πρωτα σε αλλες χωρες.

Παντα υποστηριζαμε τις υγιεις υιοθεσιες χωρις συνορα, με τις σωστες συνθηκες και προυποθεσεις. Τις τελευταιες ημερες υπαρχουν ρεπορταζ και δημοσιευματα γυρω απο την παρανομη διακινηση αδεσποτων ζωων στο εξωτερικο, οπως και η συλληψη ατομων, οδηγων βαν, αναφορες σε φιλοζωικα σωματεια ΕΠΕ, μπλοκα απο την αστυνομια και τους λιμενικους και ενα σωρο αλλες γενικοτητες, χωρις πατ’ ουσιαν να υπαρχουν στοιχεια, οπως τα ονοματα των δραστων, αριθμους αυτοκινητων και φυσικα που καταληγουν αυτα τα ζωα και ποιοι τα διαχειριζονται.

Μηπως προκειται για προεκλογικες κινησεις ισχυος απο συγκεκριμενο τραστ, το οποιο συνεργαζεται με τους δημους και ταχθηκε υπερ του εχθροζωικου μορφωματος που παρουσιαστηκε απο την τοτε ηγεσια του ΥΠΑΑΤ και αποσυρθηκε αρον-αρον μετα την κατακραυγη της πλειοψηφιας του φιλοζωικου κινηματος και μετα τις εκλογες και με την καινουργια κυβερνηση, θα περασουν τον νεο αντιφιλοζωικο νομο, διαμορφωμενο κατα τα μετρα τους, με τις ευλογιες παντα της Ε.Ε.?

Δεν αρνηθηκαμε ποτε οτι δεν γινεται pet trafficking και γνωριζουμε πολυ καλα και απο ποιους γινεται. Μηπως ομως προκειται για κυνηγητο του ενος τραστ με το αλλο και τα ζωα βασικα αλλαζουν χερια και καταληγουν σε διαφορετικους ιδιωτικους χωρους που διαθετουν, οπως ασυλα της ντροπης και συλλεκτες ζωων?

Επειδη εχουμε μαθει να λεμε παντα την πληρη αληθεια και οχι τη μιση και επειδη κατω απο πιεσεις που ασκηθηκαν απο το ενα τραστ στο αλλο και μεσω των ΜΜΕ, υπηρχε τελικα παραδοχη οτι πραγματι συμβαινουν ολα τα παραπανω, αλλα δεν γινεται μεσω πολλων σωματειων που προσκεινται σε αυτους και ταυτοχρονα στους δημους-δημιους, οι οποιοι δυστυχως ενω υπαρχει μεγαλη ανικανοτητα και διαφθορα μεσα στους κολπους τους, με τον νεο νομο θα παρουν τα ηνια και την πληρη διαχειριση των αδεσποτων και με τα τσιρακια τους θα αρχουν και θα εξολοθρευουν τον αδεσποτο τετραποδο πληθυσμο, χωρις να εχουν ουσιαστικες αντιδρασεις απο τους φιλως προσκειμενους… φιλοζωους και οι ψηφοφοροι τους θα λειτουργησουν υπερ τους, μιας και θα εξαφανιζουν τα μιασματα οπως τα αποκαλουν, για να κυκλοφορουν ελευθερα τα διποδα στις πολεις τους και επειδη η κατασταση εχει φτασει στο απρoχωρητο, με ηθικους αυτουργους μεγαλη μεριδα των ΜΜΕ, που καθε λιγο και λιγακι βομβαδιζουν το ιντερνετ με κατακιτρινα αρθρα με στημενα και κατασκευασμενα περιστατικα επιθεσεων και δαγκωματων απο αδεσποτα, καλουμε την ΕΣΗΕΑ να παρει επισημη θεση με σχετικη ανακοινωση της.

Το βασικοτερο ολων ειναι οτι για αλλη μια φορα ζηταμε σαν Kινημα την πληρη ιχνηλασιμοτητα των αδεσποτων στη χωρα μας, οπως και τα αρχεια υιοθεσιων που εχουν γινει εντος και εκτος Ελλαδας. Ζηταμε πληρη διαφανεια για το που ακριβως εχουν παει ολα αυτα τα ζωα, μιας και η Ε.Ε. νιπτει τας χειρας της και μας πεταει το μπαλακι, πραγμα που δεν μας κανει καμια εντυπωση, μιας και ξερουμε οτι πισω απο την καλοστημενη βιτρινα και το ομορφο αμπαλαζ, κρυβονται τα χειριστα για ολες αυτες τις δυσμοιρες ψυχες που ετυχε να γεννηθουν αδεσποτες, η κατεληξαν στους δρομους επειτα απο εγκαταλειψη των κηδεμονων τους και ειδικοτερα σε περιοδους οικονομικης κρισης που διανυουμε. Ιδου Η Ροδος, ιδου και το πηδημα.

Ακολουθει ερωτηση που αφορα την παρανομη διακινηση αδεσποτων ζωων προς τη Βουλη, απο τον Βουλευτη κ. Δημαρα στις 23/7/2015. Γενναται επισης το ερωτημα γιατι ενω απαγορευεται η διατηρηση και παραμονη των ζωων σε καταφυγια εκτος Ελλαδας, καποια τραστ παλευουν διακαως να το αλλαξουν, διεκδικωντας ακομα και μια θεση στη Βουλη? Τα συμπερασματα, δικα σας.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Γραπτη ερωτηση απο την
Julie Girling  προς την Ευρωπαικο Κοινοβουλιο για τα Traces και τα ελληνικα αδεσποτα, στις 2 Ιουνιου 2015

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το σύστημα TRACES (έλεγχος των συναλλαγών και σύστημα εμπειρογνωμόνων) για τη μετακίνηση ανεπιθύμητων σκύλων από ένα κράτος μέλος σε άλλο κράτος μέλος όπου υπάρχουν σπίτια όπου είναι επιθυμητά;

Γνωρίζει η Επιτροπή ότι οι Έλληνες κτηνίατροι αρνούνται να χρησιμοποιήσουν αυτό το σύστημα για να διευκολύνουν τη μετεγκατάσταση αδέσποτων σκύλων στην Ελλάδα;

Η απαντηση δοθηκε στις 3 Αυγουστου 2015 απο τον εκπροσωπο του Ευρωκοινοβουλιου κ.
Andriukaitis

Το ζήτημα των Traces και των αδεσποτων σκύλων από την Ελλάδα έχει ήδη αντιμετωπιστεί από την Επιτροπή στην απάντησή της προς τη γραπτή ερώτηση E-004806/2015 (1).

Η Επιτροπή γνωρίζει τις καταγγελίες των φιλοζωικων οργανισμών, που υποστηρίζουν ότι οι ελληνικές αρχές δεν εκδίδουν πιστοποιητικά για το ενδοκοινοτικό εμπόριο σκύλων. Ωστόσο, οι διαθέσιμες πληροφορίες δείχνουν ότι η εικαζόμενη άρνηση θα αφορούσε μη συμμορφούμενες συμμετοχές ή επιχειρήσεις.

Παρ ‘όλα αυτά, η Επιτροπή εξετάζει επί του παρόντος το θέμα με τις ελληνικές αρχές.http://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-8-2015-008969_EN.html?redirect

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!