28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
602 Views

Για να δικαιολογηθει το πακέτο εκατομμυρίων ευρώ που κάθε φορα δίνει η Ε.Ε. οταν τροποποιειται, η αλλάζει ενας ζωομνημονιακος νομος, κρατικοι δημιοι- ΜΚΟ- παρατρεχανενοι, πρέπει να σας δειξουν το “έργο ” τους με μαρκετιστικο τροπο, κατευθυνομενων-στημενων κακοποιησεων από το σάπιο και σαθρο σύστημα και εκτελεστές τους ίδιους.

Οι επαγγελματίες πολιτικο-ζωα-φιλοι προκαλούν το κοινό αίσθημα στο διαδίκτυο, με την συνεργια των ΜΜΕ, αποσπώντας την προσοχή σας από τα πραγματικά γεγονότα, οταν τα αδέσποτα αποδεκατιζονται και χρόνια τώρα είναι εκμεταλλευσιμα πλάσματα στα βρωμικα χέρια τους.

… Και ενώ το άρθρο 24 του “καινοτόμου ” νόμου απαγορεύει την κατοχή, πώληση, εμπορία και παρουσίαση, καθώς και διακίνηση, μέσω διαδικτύου, οποιουδήποτε οτικοακουστικου υλικού, όπως βίντεο, η αλλού είδους κινηματογραφικου η φωτογραφικού υλικού, στα οποία απεικονιζεται οποιαδήποτε πράξη βίας έναντι ζώου, αντί να γίνει κατευθείαν καταγγελία και μήνυση είτε κατά αγνώστου, είτε αν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία κατά του φερομενου ως δράστη, παραβιάζουν οποτε θέλουν τον νόμο, πλασαροντας στο web αμφισβητουμενες κακοποιησεις, χωρίς να εχει σχηματιστεί δικογραφία, χωρίς να υπάρχει επίσημο δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ., που να πιστοποιεί την αυθεντικοτητα του εκάστοτε περιστατικου κακοποίησης ζώου.

Τόσο καθαρα…

Τόσο ξαστερα…

… Και οποιος κατάλαβε… κατάλαβε…

Όποιος δεν εννοεί να καταλάβει, ας συνεχισει να τρώει τον σανό που έντεχνα του σερβίρουν τα τσιράκια του συστήματος της εκάστοτε κυβέρνησης διαχρονικά.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!