28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
791 Views

ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΑΠΟ ΤΟ 2017 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΕΓΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥ ΟΤΙ ΠΑΛΟΥΚΩΝΑΝ ΜΕ ΞΥΛΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΙΣΚΟ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ PET TRAFFICKING, ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΚΟ ΓΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΜΕΣΩ ΖΩΟΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ 5ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η “ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ” ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΑΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΘΡΙΛΕΡ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΗ, ΙΔΟΥ Η ΑΡΑΧΩΒΑ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ…

Ποιοι ειναι οι εγκληματιες;

Ποιοι είναι αυτοί που δίνουν βήμα στην παράνοια;

Κυκλοφορουν μια φωτογραφια ενος ανθρωπου και σε μικρη αποσταστη το ζωο που ειχε την ατυχια να εχει εγκληματικα ανευθυνο ιδιοκτητη.

Στην φωτογραφια φαινεται το προσωπο του.

Αναλυουν την φωτο με τα σκοταδια των μυαλων τους, και βγαζουν συμπερασματα!

Τον στοχοποιουν, βγαινουν στα καναλια, τον διασυρουν, τον θετουν σε κινδυνο, οταν χιλιαδες φανατικοι υποσχονται κρεμαλες και βιασμους στον ενοχο οταν βρεθει.

Συμμαχοι τους καταπτυστοι παρουσιαστες εκπομπων, δημοσιογραφοι της ντροπης και δυστυχως δικηγοροι, οι οποιοι θα επρεπε να ξερουν οτι αυτο απαγορευεται!

Υποστηριζουν πως λογω της υπαρξης αυτης της φωτογραφιας, αποκαλουν ψευτες τους αντρες της ΕΛ.ΑΣ. και του ανθρωποκτονιων και μιλουν για συγκαλυψη απο την κυβερνηση, η οποια ειναι ιδια με “τους ναρκεμπορους, τις βιζιτες και τους μπραβους της Αραχωβας”.

Ετσι ακριβως.

Η αστυνομια λεει πως εχει υποψιν της την φωτο και ειναι ασχετη με την υποθεση, εχει αξιολογηθει ως ανευ σημασιας!

…Και τωρα και οι ιδιοι τα γυρνανε και λενε πως ναι, δεν εχει σχεση ο ανθρωπος στην φωτο, αλλα … δεν ξερω τι αλλα, δεν καταλαβα.

…Και τους αφηνουν!

Τους επιτρεπουν να το συνεχιζουν!

Γιατι;

Ειμαστε ολοι ερμαια.

Anna Bitsani

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!