22 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
1.389 Views

Κανείς δεν γεννιέται δολοφόνος…
Τα συστημικα ΜΜΕ λειτουργούν όπως και τα βοθροκαναλα … Με εντολοδόχους!!!

Οι γονείς φταίνε αποκλειστικά. Δεν αφήνεις γενικά ένα μωρό μόνο του. Τα ΜΜΕ πάντα αυτό κάνουν. Περνούν ένα περιστατικό και το τραβουν στα άκρα, για να πουλήσουν μούρη σε άλλους με ψεύτικες ειδήσεις. Η δύναμη που έχουν τα κανάλια και γενικοτερα τα συστημικα ΜΜΕ μεσα στο διαδικτυο, δυστυχώς ασκούν επιρροή σε άτομα που πιστεύουν ό,τι τους σερβίρουν και θέλουν να το δοκιμάσουν για κάποιο λόγο.

“Τα σκυλιά δεν τα βάζουμε στα μπαλκόνια και στις ταράτσες, γιατί δεν είναι γλαστρες, δεν είναι μπάρμπεκιου, δεν είναι κουβάδες και σφουγγαριστρες. Δεν τα βάζουμε στα μπαλκόνια για τον ίδιο λόγο που δεν βάζουμε εκεί ένα παιδί, μια γιαγιά, τον σύζυγό μας, τον εγγονό μας.

Αν λερώνει και αυτό σας ενοχλεί, τότε φταίτε εσείς που δεν το πάτε τακτική βόλτα, που δεν το εκπαιδεύετε και δεν ασχολειστε. Αν κάνει ζημιές, φταίτε εσείς που δεν του μάθατε τίποτε ποτε. Αν μαδάει να πάρετε ένα λουτρινο. Αν γαυγίζει είναι σε στρες. Αν κάνει σαν παλαβό στην βόλτα, είναι επειδή βγαίνει έξω μια φορά τον χρόνο.

Αν φοβάστε ότι θα κολλησει κάτι το παιδί σας ή εσείς, αλλάξτε παιδίατρο. Αν διατηρείτε μόνιμα σκύλο στο μπαλκόνι, είστε παράνομοι. Αν ο γείτονάς σας το κάνει, είναι παράνομος. Αν οι γονείς σας το κάνουν, είναι παράνομοι.

Στον 21ο αιώνα, η άγνοια είναι ανεπιτρεπτη και οι σκύλοι στα μπαλκόνια και στις ταράτσες ντροπή. Αυτό το ζωο που ανιχνεύει βόμβες, που μας σώζει από συντρίμμια και από πνιγμους, που χρησιμοποιείται ως θεραπευτής σε νοσοκομεία και γηροκομεία, που αντιλαμβάνεται ποτε ανεβαίνει το ζάκχαρο μας και μας ειδοποιεί για να μην πεθάνουμε, που οδηγεί τυφλούς και κωφούς, που πιστεύει σ’ εμάς, γιατί μαζί μ’ εμάς εξελίχτηκε σε αυτό που είναι σήμερα, χιλιάδες χρόνια πριν, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να το κλείνουμε σε ένα μπαλκόνι”.

Κανένα ζωο δεν είναι εγκληματιας… Ο Άνθρωπος μετατρέπει τα πάντα σε δολοφόνους απο το αρρρωστημενο εγώ του… Γιατι πολυ απλά νιώθει αηδία για τον εαυτό του και εκπαίδευει ζωα και παιδιά σε μηχανές για να σκοτώνουν…

Ολα όμως πάνω σου θα γυρίσουν άρρωστο έκπτωτο… ΟΝ… ΓΙΑΤΊ ΠΟΛΎ ΑΠΛΆ ΕΣΎ ΤΟ ΕΘΡΕΨΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΓΆΠΗ ΣΕ ΤΊΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΎΠΑΡΞΗ ΟΛΗ… ΠΑΡΆ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΓΩΙΚΗ ΣΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ…

ΑΝΈΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΎΝΗ ΣΟΥ… ΚΑΙ ΖΉΣΕ ΣΕ ΑΡΜΟΝΊΑ… ΕΊΣΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΤΟ ΡΌΛΟ ΤΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ…

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!