25 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
487 Views

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Φωτογραφια απο νοσοκομειο της Βηρυτου. Αρνηθηκε ο κηδεμονας να εγκαταλειψει το τετραποδο μελος της οικογενειας του.

Λυπουμαστε πολύ, για όλα όσα συμβαίνουν στη Γή μας. Ο άνθρωπος δεν έχει πλέον όρια, δεν έχει πλέον συνείδηση… Ο άνθρωπος καταστρέφει τον άνθρωπο, καταστρέφει τον εαυτό του, με πολέμους, με λιμους, με ξηρασίες, με θανάσιμες φωτιές, με πανδημίες.

Δυστυχώς, όλοι υποφέρουμε, υποφέρουμε απο απροσεξία, εγωισμό, και η απληστία έχει φτάσει στα μέγιστα επίπεδα, χωρίς να συνειδητοποιουμε ότι η γη καταρρέει.

Φαίνεται πως κάποιοι δεν βάζουν μυαλό από το πάθημα… και δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται… Το ίδιο συνέβη και πριν 9 χρόνια στην Κύπρο που αντί να καταστραφούν πυρομαχικά για τη Συρία που κατασχέθηκαν, αποθηκεύτηκαν με κακές συνθήκες φύλαξης και στο τέλος έγινε έκρηξη η οποία εκτός ότι σκότωσε 13 ανθρώπους, προκάλεσε και μεγάλες καταστροφές σε στρατηγικής σημασίας εγκαταστάσεις, μια ναυτική βάση και τον μεγαλύτερο σταθμό ηλεκτρικής ενέργειας του νησιού… Η έκρηξη στη Βηρυτο βέβαια, ειχε ισχύ ατομικής βόμβας και ισοδυναμούσε με σεισμό 4.5 ρίχτερ, αφού την ένιωσαν έντονα κι ας απείχε από την Κύπρο 250 χιλιόμετρα περίπου…

Νιωθουμε πολύ μεγαλη θλιψη για την τεραστια απώλεια τόσων πολλών συνανθρωπων μας και ζωών, απο την έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού. Τι τραγωδία.

Οι σκέψεις και η συμπαρασταση μας είναι μαζί σας απο την Ελλάδα. Κουράγιο και Δύναμη στον πολύπαθο λαό του Λιβάνου…

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!