
Μαίνεται η πύρινη κόλαση στην Κινέτα καταστρέφοντας στο πέρασμά της σπίτια, δασική έκταση, δρόμους και δημόσιες εγκαταστάσεις.
Μεγάλες είναι οι απώλειες και στο ζωικό βασίλειο. Η φωτογραφία του Στέλιου Μίσινα από τη Eurokinissi, δείχνει έναν αστυνομικό να φορά αντιασφυξιογόνα μάσκα και να κρατά ένα ροζ κλουβί με ένα παπαγάλο.
Please follow and like us:
Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.
Περισσότερα άρθρα
Φαντάζεσαι να είχε ζητήσει αποζημίωση ο πλανήτης, για όλα όσα μας έχει δανείσει και αποδείχτηκε ότι δεν καταφέραμε να τον ξεπληρώσουμε; Θα είχε σωθεί!
Η γάτα σας μπορεί να σας προειδοποιήσει για τον σεισμό, αρκεί να προσέξετε τι πρόκειται να κάνει
Τα σκυλιά δεν είναι μόνο πιστοί σύντροφοι! Διαθέτουν και μια εξαιρετική ευαισθησία, για να αντιληφθούν την ανθρώπινη ψυχή!