18 Οκτωβρίου, 2024

Η Ευρωπη, είναι ένας ναζιστικος, ζωοκτονος «πολιτισμός», που έχει κηρύξει μεγάλους «πολέμους», για να “καθαρίσει” τα ζώα από τους δρόμους, στην Τουρκία και στην Ελλάδα

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
39 Views

Στην πραγματικότητα, η αρνητική ατμόσφαιρα για τα ζώα σε αυτά τα εδάφη, εισάγεται από την ναζιστική Ε.Ε.

Υπάρχουν άρθρα, που αναφέρουν ότι τα ζώα πρέπει να “καθαρίζονται” από τους δρόμους, και να σφάζονται ως μια από τις απαιτήσεις του «πολιτισμού».

Ο Σινάσι είναι ένας από αυτούς που έγραψαν αυτή την αποψη…

Αξιοσημείωτη είναι η αρνητική στάση του τουρκικού Τύπου για το θέμα αυτό και η προσπάθεια να “ασπρίσουν” τις σφαγές με κάποια επιχειρήματα.

Μαζικές πολιτικές κατά των σκύλων, ειδικά κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Θεσμοθετήθηκε κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Μαχμούντ.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, υπάρχει μια προσέγγιση για την περισυλλογή και τη σφαγή σκύλων.

Μερικοί συγγραφείς, αμφισβητούν ακόμη και γιατί ο σουλτάνος, που έκλεισε το Σώμα των Γενιτσάρων, δεν πήρε κανένα μέτρο σχετικά με τα σκυλιά.

Μερικά από τα σκυλιά που συλλέχθηκαν στην Κωνσταντινούπολη κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Μαχμούντ, οδηγηθηκαν σε μέρη όπως το Büyükada, το Üsküdar και το Kadıköy.

Τα δηλητηριώδη λουκάνικα, που παράγονται σε παντοπωλεία, αρχίζουν επίσης να χρησιμοποιούνται ως μέθοδος σφαγής σκύλων.

Το γεγονός ότι το κοινό ενοχλείται από αυτές τις πολιτικές, εμποδίζει τους “διαχειριστές” των αδέσποτων ζώων στην Τουρκία και στην Ελλάδα, να εμβαθύνουν τις σφαγές, είτε στα φανερά, είτε στα μουλωχτά.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!