28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.219 Views

Η απωλεια καποιων αθωων πλασματων μας ποναει το ιδιο παντα, ειτε προκειται για ενα, ειτε για πολλα. Γιατι εν’ ετη 2020, η ξεφτιλα συνεχιζεται…

Αρκετα με τις μαζικες δηλητηριασεις. Αηδιασαμε πια απο την απανθρωπια και την ανωμαλια του εγκεφαλου των πληρωμενων εκτελεστων τους και των ηθικων αυτουργων που εντελλονται απο την Ε.Ε., βαση μιας σειρας απο ντιρεκτιβες που εχουν σαν σκοπο την γενοκτονια τους και οχι τη μειωση του πληθυσμου τους με στειρωσεις, εμβολιασμους και ολα οσα πρεπει να εφαρμοζονται, βαση κονδυλιων που εισερχονται, εισπραττονται και καταληγουν δυστυχως στις βαθειες τσεπες αυτων που εγκληματουν σε βαρος τους υποτειθεται γι’ αυτον το σκοπο. Η επανατοποθετηση τους στους δρομους, σημαινει βεβαιο θανατο.

Τα χερια τους θελουν κοψιμο, για να μην μπορουν να ξαναπειραξουν κανενα. Δεν θα πεσει στα χερια μας ενα ψυχανωμαλο τερας? Θα πληρωσει για ολα τα σπασμενα.

Φολα θελουν παρα πολλοι “ανθρωποι”… Ο κοσμος θα ηταν πιο ομορφος χωρις τους συγκεκριμενους “ανθρωπους”… Οποιος δεν αγαπα τα ζωα, δεν εχει αγαπησει ποτε τον εαυτο του.

Ντροπη για τους απάνθρωπους που δεν τα θέλουν να κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Η φύση ανήκει σε όλους. Τι τραγική εικόνα και το άδοξο τέλος με πόνο είχε αυτό το αθώο ανυπεράσπιστο πλάσμα.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2276036785756483/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!