27 Ιουλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
271 Views

Περιφέρουν ζώα της άγριας πανίδας, σαν να ειναι ενα τιποτα… Ενα μηδεν!

Καμια υπαρξη σε τουτο τον πλανητη δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με τέτοιο τρόπο…

Σε φορτηγό μεσα σε κλουβιά που δεν μπορουν καν να αλλάξουν θεση εντοπίστηκαν δυο!λιοντάρια!!! και μια τιγρης!!! με προορισμό την Μύκονο που τελικα λενε πηγαν Αλβανία!!!

Αν πηγαν…

Γιατί κανέναν συνειδητοποιημενο φιλοζωο δεν έπεισε η ανακοίνωση των ανευθυνουπευθυνων διορισμενων, βολεμενων του ΥΠΕΣ, που μετεφεραν τα λογια τελωνειακων υπαλληλων, όπως και το φωτογραφικό υλικό που παρεθεσαν ως αποδεικτικά στοιχεία.

Αμφισβητειται η αυθεντικοτητα τους, όπως και η ημερομηνία λήψης των φωτογραφιών.

Ρε, πού τρώνε, πού πίνουν νερό τα δυστυχα πλάσματα?

Πού χ@ζουν, ρε??? Πού κατουρούν???

Τα κλουβιά τους, είναι μικροσκοπικά (λες και οι καραμ@λ@κες που τα μεταφέρουν, μεταφέρουν… γάτες) και δεν κινούνται καν…

Από τη Σλοβενία πάντα…

Οι Εισαγγελείς, που δηθεν “ρίχνουν” πρόστιμα ύψους 30.000 ευρώ και δέκα χρόνια φυλάκιση, για “κακοποιησεις” ζώων συντροφιας τι λένε???

Είναι η Ελλάδα χώρα Transit, διέλευσης για αιλουροειδή???

Υπάρχουν αντίγραφα των συνοδευτικων εγγράφων με τα πλήρη στοιχεία (CITES) και όχι μόνο, όπως και της έκθεσης έγκρισης εξόδου από τον Προμαχωνα και της έκθεσης έγκρισης από τους Κτηνιατρους από το ΣΥΚΕ Ευζώνων???

Υπάρχει έκθεση Κτηνιατρικής της κατάστασης των ζώων και των συνθηκών ευζωίας και μεταφοράς τους, ώστε να δώσουν το ελεύθερο εισόδου και εξόδου από τη χώρα μας???

Οι συνθήκες ευζωίας και μεταφοράς των ζώων αποτις φωτογραφίες που είδαμε στοιβαγμενα σε μικρά κλουβιά, ΔΕΝ είναι αυτές που προβλέπει η Διεθνής και Εθνική Νομοθεσία.

Γιατί λοιπόν οι Κτηνιατροι του/των τελωνειων Προμαχωνα και Ευζώνων, δεν σταμάτησαν τη διέλευση και έξοδο αποτη χώρα, για την παραβίαση της νομοθεσίας περί ευζωίας και μεταφοράς αυτών των άγριων ζώων, που συνιστά κακοποίηση και δεν προχώρησαν σε κατάσχεση τους???

Η κατάληξη τους είναι σίγουρα σκλαβιά, κακοποίηση και δυστυχία.

Δεν το χωρα ο νους μας, τέτοια περήφανα ζώα να τα φυλακιζουν να τους σπάνε το ηθικό και να τα χρησιμοποιούν ως ευτελές θέαμα.

Η δε δημόσια ραδιοφωνία-τηλεόραση που έβγαλε την “είδηση ” στο site της, ανεβοκατεβαζοντας άρθρα, έθαψε το θέμα, επειδή ειπώθηκαν πολλές Αλήθειες.

Περιμένουμε ακόμα τεκμηριωνενες απαντήσεις από τους κρατικούς φορείς.

Γιατί μόνο σανο δεν τρώμε και φτύνουμε το σύστημα όχι στη μούρη, αλλά κάτω από το πεζοδρόμιο.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ Δείτε λιγότερα

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!