19 Μαρτίου, 2024

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
1.315 Views

Προκειται για ενα ανοιχτο συνολο απο ανθρωπους, συνηθως αγνωστους μεταξυ τους, που διεξαγει ενεργειες αμεσης δρασης εναντια στην δηλητηριαση και στην κακοποιηση των ζωων, υπο την μορφη διασωσης ζωων που υποφερουν, που αποτελειται απο φιλοζωους εθελοντες σε ολη την Ελλαδα, εθελοντες κτηνιατρους για αμεση επεμβαση στα δηλητηριασμενα και κακοποιημενα ζωα, νομικους για συμβουλες και καθοδηγηση, δικηγορους για εκπροσωπηση στο δικαστηριο, δημοσιογραφους για προβολη του θεματος στα ΜΜΕ και ντεντεκτιβς για παρακολουθηση και διερευνηση υποθεσεων και υποπτων, καθως και δυναμικων οσον αφορα την ενεργη δραση εθελοντων, για δραστικη επεμβαση στις αποδεδειγμενες με στοιχεια πραξεις δηλητηριασεων και κακοποιησεων… Και βεβαια η παραπανω δυναμικη στηριζεται σε φιλοζωους εθελοντες που διαθετουν αυτοκινητο για επειγουσες μεταφορες, που να διαθετουν χωρο για φιλοξενια κατα την αναρρωση των ζωων.

Ο βραχυπροθεσμος στοχος του κινηματος ειναι να διασωσει οσο περισσοτερα ζωα γινεται και να διακοψει αμεσα καθε δηλητηριασμο και κακοποιηση ζωου. Ο μακροπροθεσμος στοχος του ειναι το τελος καθε ζωικης κακοποιησης και το πλημμελημα να μετατραπει σε κακουργημα. Οι ακτιβιστες εργαζονται επωνυμα η ανωνυμα, ειτε σε μικρες ομαδες η ατομικα και δεν υπαρχει καμια κεντρικη οργανωση η συντονισμος.

Το ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ αποτελειται απο μικρους αυτονομους πυρηνες ανθρωπων σε ολη τη χωρα που πραγματοποιουν ολα τα παραπανω. Ειναι ανοιχτο προς ολες τις κατευθυνσεις, διατηρωντας παντα την ανεξαρτησια του απο τα συμφεροντα, απο το συστημα και στηριζοντας την ιδιωτικη πρωτοβουλια και οποιον φορεα, ο οποιος ΕΜΠΡΑΚΤΑ θα αποδειξει οτι δουλευει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ και φερει αποτελεσμα. Συνεργαζεται και με αλλα κινηματα ανα τον κοσμο τα οποια εχουν σαν σκοπο την απελευθερωση ζωων απο μερη οπου κακοποιουνται, οπως ασυλα-κολαστηρια, εργαστηρια, βιομηχανικες φαρμες, φαρμες γουνας, τα οποια μεταφερονται καπου που να ειναι ασφαλη και κοντα στον φυσικο τροπο ζωης τους, μακρια απο την κακομεταχειριση. Προκαλουν οικονομικες ζημιες σε οσους επωφελουνται απο την κακοποιηση και εκμεταλλευση των ζωων. Αποκαλυπτουν την φρικη και τις ακροτητες που διαπραττονται εις βαρος των ζωων, πισω απο κλειδωμενες πορτες, μεσα απο μη βιαιες ενεργειες αμεσης δρασης και απελευθερωσης, παιρνοντας καθε αναγκαιο μετρο, ωστε να μην πληγωθει κανενα ζωο, ανθρωπινο και μη.

Το ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ειμαστε ολοι εμεις και ο καθενας απο εμας ξεχωριστα.

Φιλοζωοι της Ελλαδας, οργανωθειτε, συσπειρωθειτε και γινετε μερος αυτης της εκστρατειας!!! Ο κυβος ερριφθη και περιμενουμε την ανταποκριση σας!!!

Παρακαλουμε υπογραψτε και διαδωστε το ψηφισμα μας, το οποιο ειναι υψιστης σημασιας και αναγκης να μετατραπει η κακοποιηση ζωων απο πλημμελημα σε κακουργημα!!!

https://secure.avaaz.org/el/petition/PROEDRO_TIS_VOYLISPROThYPOYRGO_TIS_ELLADASYPOYRGO_DIKAIOSYNIS_KAKOPOIISI_ZOOY_APO_PLIMMELIMA_SE_KAKOYRGIMA/edit/

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!