
Εχουν κι αυτά όπως ολοι εμεις δικαιωμα στη ζωη, δικαιωμα στη περιθαλψη στη σιτιση και στην ευζωια! Εχουν δικαιωματα νομιμα που εμεις οι ανθρωποι τα στερουμε και αδιαφορουμε!
Τα ζωα που δεν κοιτουν παραταξεις, δεν κοιτουν χρωμα, δεν εχουν ρατσισμο! Το μονο που ζητουν είναι αυτά που τους ανηκουν δικαιωματικα, ετσι ώστε οι ανθρωποι που τα προσεχουν να μπορουν να τα κοιτουν στα ματια και εκτος από το χαδι να απλωσουν και το χερι για να προσφερουν οτι μπορει ο καθενας!
Τα τετραποδα δεν ζητουν πολλα! ΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
Ειναι εκείνα που δεν μπορούν να αμυνθούν στην ισοπεδωτική μανια του ανθρώπου.
Δυστυχως και αυτο το Πασχα δεν ηταν αναίμακτο. Ας σεβαστούμε επιτελους αυτες τις ψυχές κι ας βάλουμε τέλος στη γενοκτονία ολων των αμοιρων ζωντανών, που και συναισθηματα έχουν και ψυχές.
Ας βοηθήσουμε λίγο παραπάνω συνανθρώπους και αδέσποτα ζώα αυτές τις μέρες.
Προσοχή στα πυροτεχνήματα και τις κροτίδες: Τρομοκρατημένοι σκύλοι χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους πηδώντας από μπαλκόνια και ταράτσες. Προστατέψτε τους.
Προσοχή στο φαγητό: Καλύτερα δώστε τους (και στα αδέσποτα) την κανονική τροφή που τρώνε όλες τις άλλες μέρες. Αποφύγετε δια ροπάλου κόκκαλα, σοκολάτες, λίπη.
Τα ζώα είναι σαν τα παιδιά! Οφειλουμε να τα προσέχουμε και να τα αγαπουμε εφ’ όρου ζωής!… Αγάπη μόνο… Σε κάθε καρδιά… Σε κάθε ψυχή…!!!
©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.
Περισσότερα άρθρα
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ: Ολοι οι λαοί που έχουν αξιοπρέπεια και λόγο ύπαρξης, αυτό έχουν ως κοινό σύνθημα!
Το μοντέλο της Ολλανδίας, που έχει εξολοθρεύσει τα αδέσποτα πριν από μας για μας προτείνει η ελληνική PETA. Μαζικές ευθανασιες
Κυνήγι κεφαλών αδέσποτων γατών στην “πολιτισμενη ” Ολλανδία… Αυτά τα μοντελα ζωοκτονων νόμων, θελουν οι πολιτικο-ζωα-φιλοι να εφαρμοστούν και στην Ελλάδα;