19 Σεπτεμβρίου, 2024

Όχι στο ρατσισμό και στη στοχοποιηση πολιτών στο διαδίκτυο που κατέληξαν στο δρόμο μαζί με το κατοικίδιο τους, από την φιλοζωική ελιτ.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
833 Views

Απαγορεύεται η στοχοποιηση των πολιτών που η οικονομική κρίση τους οδήγησε να γίνουν επετες και να έχουν μαζί και το κατοικίδιο τους, από την ελίτ των φιλοζωων μέσα στο διαδίκτυο.

Αυτοί που ανεβάζουν φωτογραφίες, θα μπορούσαν κάλλιστα να πράξουν τα νόμιμα, καλώντας την αστυνομία για έλεγχο στοιχείων και βιβλιάριο υγείας σκύλου.

Το να το παίζετε αστυνομία ζώων και να τους αφαιρείτε τα ζώα, στηριζομενοι ότι δεν έχουν μικροτσίπ, αλλά ενδεχομένως μπορεί να έχουν βιβλιάριο, θεωρείται νόμιμο?

Βασίζεστε στη φτώχεια και τη δυστυχία του άλλου και ότι βλέποντας το πρόσωπο τους στο fb, θα μπορούσε ενδεχομένως να σας τραβήξει μήνυση?

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει, όπως και σεβασμός στους ανθρώπους που οι περισσότεροι έχουν χάσει τα σπίτια τους από κατασχέσεις του φονικού κρατικού φορέα διποδων και τετραποδων.

Αύριο μεθαύριο μπορεί ο οποιοσδήποτε να βρεθεί στην ίδια θέση. Ρόδα είναι και γυρίζει. Σας κυριεύει η σκληρότητα και η απανθρωπια. Οι συνάνθρωποί μας θέλουν βοήθεια, όπως και τα ζωάκια τους και όχι στοχοποιηση και τραμπουκισμους.

Φωτο: Street Art Malaga Spain

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2555009427859216/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!